Despre noi

Mâncărurile italienești sunt recunoscute ca fiind printre cele mai sănătoase din întreaga lume. Uleiul de măsline de cea mai bună calitate și ierburile aromatice dau un gust aparte preparatelor ce poartă semnătura lui Chef Mihai Bazavan.

Meniul divers, gândit pentru toate preferințele, pentru vegetarieni, iubitorii de carne și ai bucătăriei italiene, cu ingrediente mereu proaspete, naturale și atent alese pentru un plus de savoare, deserturile create cu măiestrie de patiser, preparatele homemade – pâine, sosuri sau pateu, ori specialitățile realizate la masă pentru o experiență memorabilă, completate de o selecție de vinuri internaționale de primă clasă se regăsesc în cele 2 restaurante Bocca Lupo din București și Sinaia.

Alături de amprenta culinară autentic italiană, designul ce aduce mai aproape frumusețea Italiei a transformat Bocca Lupo într-un punct de reper atât pentru locuitorii capitalei și cei în căutarea bunului gust în vacanțele de pe litoral, cât și pentru turiști. Una din atracțiile principale este Fiatul 850, de culoare galbenă, în care se prepară pizza si focaccia.

Iar scuterul Vespa are deja admiratorii lui, mesele din jurul său fiind unele dintre cele mai rezervate locuri din restaurantele noastre, astfel că printre clienții noștri se numără, desigur, membrii Clubului Vespa București.

Te așteptăm în restaurantele Bocca Lupo pentru o experiență ca în Italia. Mereu împreună, o relație de bun gust. Sei il benvenuto!

Bocca Lupo București – OpereiInformatii si rezervări: +40 314 050 050
Strada Dr. Lister, nr. 1, sector 5, 050541
Luni – Duminică: 10:30 – 00:00

Bocca Lupo – SinaiaInformații si rezervări: (0244).310 312
Str. Drum Cota 1400, nr. 3A, Villa Oblique;
Luni – Duminică: 12:00 – 00:00
Amplasarea pe harta >>> http://s9.ro/im5