INTERVIU CHEF IULIANA BEZNEA


Chef Iuliana Beznea s-a alăturat echipei Bocca Lupo după o experiență de peste 20 de ani în restaurante de top din Italia, unde și-a perfecționat măiestria pentru bucătăria italiană.

Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru gătit?

Chef Iuliana Beznea: Pasiunea pentru gătit a fost dintotdeauna. Am fost mereu atrasă de tot ce era în bucătărie, copil fiind îmi amintesc că citeam cărți și articole de bucătărie. Bucătăria a fost pentru mine ca un magnet, care m-a atras într-un mod cu totul special.


Când ai știut că vrei să fii chef?

Chef Iuliana Beznea: Momentul în care am creat propriul meniu, fapt ce mi-a adus foarte mare satisfacție, mai ales după ce am văzut clienții care frecventau restaurantul foarte mulțumiți, și că se reîntorceau de fiecare dată cu mare plăcere.


Te-ai întors din Italia, unde ai dobândit multă experiență. Poți să ne povestești cum a fost acolo, ce ai adus cu tine de acolo, ce ți-a plăcut și ai implementat aici?

Chef Iuliana Beznea: Am revenit din Italia după 21 de ani, cu bagajul destul de încărcat, pentru ca tot ceea ce am putut învăța profesional și practic să pot profesa aici. Vreau acum ca Italia să o avem în mijlocul nostru, să putem gusta delicioasele preparate, pregătite în mod corect și cu ingrediente de foarte mare calitate.


Planurile pentru Bocca Lupo

Chef Iuliana Beznea: Bocca Lupo este locația care reflectă bucătăria și tradițiile italienești, vrem ca toți clienții să revină la noi cu dragul de a savura preparatele, cât și plăcerea de a petrece momente relaxante alături de oamenii dragi.


De ce ai recomanda bucătăria italiana? Ce anume o face specială?

Chef Iuliana Beznea: Recomand bucătăria italiană și o descriu în câteva cuvinte: ORIGINALITATE, GUST și FANTEZIE.