Despre noi

Din 2014, Bocca Lupo îți oferă o experiență unică, într-unul din cele mai frumoase cartiere din Capitală, Cotroceni.
Într-o ambianță relaxantă și intimă, poți savura cele mai delicioase preparate din bucătăria italiană.

EXPERIENȚĂ AUTENTIC ITALIANĂ


 

 

Chef Iuliana Beznea s-a alăturat echipei Bocca Lupo după o experiență de peste 20 de ani în restaurante de top din Italia, unde și-a perfecționat măiestria pentru bucătăria italiană.

„Putem spune că bucătăria italiană este una din cele mai iubite si apreciate. Se știe că rețetele tradiționale vin de la așa numitele „casalinghe” (femeile casnice) și ușor, ușor marii chefi, iubitori de artă culinară, le-au trasformat în tradițional – modern. Modern însemnând cele 3 caracteristici culoare – gust – fantezie, dar ținând cont de originalitatea și calitatea produselor, respectând în același timp noile tehnici care ne fac să mâncăm mai sănătos, mai puțin gras și mai mult proteic.

Prin bucătăria reinterpretată putem satisface și clienții cu intoleranță alimentară, cum ar fi gluten sau lactoză. Aceleași rețete tradiționale dar preparate cu produse alese cu foarte mare grijă și profesionalism.
Farfurii reinterpretate modern, rețete tradiționale, arome originale dar și plating personalizat!” (Chef Iuliana Beznea)

DOLCE FAR NIENTE


 

 

Alături de amprenta culinară autentic italiană, designul ce aduce mai aproape frumusețea Italiei a transformat Bocca Lupo într-un punct de reper atât pentru locuitorii Capitalei, cât și pentru turiști.

Una din atracțiile principale este Fiatul 850, de culoare galbenă, în care se prepară pizza și focaccia.

BUON APPETITO!


Te așteptăm în restaurantele Bocca Lupo pentru o experiență ca în Italia. Mereu împreună, o relație de bun gust. Sei il benvenuto!